Closetty

Opgericht in 2018.

Eigenaar Wouter de Vries, heeft een rijk verleden op het gebied van het vinden en introduceren van nieuwe markten en producten en heeft voor diverse grote, internationale bedrijven gewerkt als dealer manager, inkoper en commercieel directeur.

Zijn ervaring met product ontwikkeling en klant tevredenheid zijn gebaseerd op zijn ervaringen in het veld en de reacties die hij kreeg van de gebruiker. Zijn ervaring werd ingezet door bedrijven om zodoende nog betere producten te ontwikkelen en bestaande producten efficiënter te maken. Alles met de gedachte dat deze producten nog steeds betaalbaar moesten blijven, maar wel hun unieke karaktereigenschappen moesten houden zoals we die zojuist genoemd hebben.

Closetty werd dit jaar opgericht door Wouter, het moment was daar om volledig zelfstandig een aantal exclusieve vertegenwoordigingen van Closetty naar Nederland te halen. Daarnaast zullen deze producten ook in diverse andere Europese landen op de markt gebracht worden.

Blijft u ons zeker volgen, want we gaan door met het toevoegen van nieuwe, innovatieve producten aan ons leveringsprogramma. Alles zal binnenkort niet alleen op onze website, maar ook in onze online shop te vinden zijn.

Voeg ons toe aan uw eigen social media netwerk en wordt op deze manier op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Deel onze productenrange met uw vriendenkring. U zult er een goede indruk mee achterlaten.

 

Bedankt voor uw interesse. Wij wensen u veel winkelplezier met Closetty

Wouter de Vries, eigenaar. Oktober 2014.